torstai 29. lokakuuta 2009

Pieniä juttuja viime päiviltä ja kuvia tältä päivältä

Poika tuli itkien kotiin, kaverit olivat ostaneet joulukalenterit ja syöneet ne samantien kuin jotkut karkkipussit. En minäkään oikein voinut ymmärtää.

Tytön kaveri löysi koulunpihalla olevasta kannosta ison punakeltaisen perhosentoukan, oli tekemässä sinne talvipesää, toinen tytön kaveri sanoi, että se on ritariperhosen toukka, mutta jokin muu toukka se oli, sitä sitten kaikki ihasteltiin.

Koulusta tuli kyselyt sikainfluenssarokotteen ottamisesta lapsille, pitkän pohdinnan ja nettisurffailun jälkeen päädyin siihen, että parempi se rokote on ottaa.

Aurinko tuli tänään käymään pitkästä aikaa.4 kommenttia:

 1. Monessa noista kuvasta on pakkastaivaan näköistä, niinkuin kahdessa alimmassa. Joko niitä joulukalentereita on kaupoissa!!! Turhia houkutuksia lapsille näin aikaisin, kun joulukuuhun on vielä kuukausi aikaa!

  VastaaPoista
 2. Hei Trina, joo minustakin valo oli jo talven valoa, tultiin iltapäivällä kotiin, aurinko oli jo hiipumassa ja oli aika sellainen kaunis vaaleansininen/sininen hetki. Ja huomasin tänään selvästi minkä sinäkin aiemmin, suurin osa puista oli jo lehdettömiä.

  Joulukalenterit on olleet kaupoissa jo pari viikkoa ja niitä on vielä isot pinot, jotenkin joulukalenterin idea ihan mennyt kun eurolla parilla saa suklaakalenterin, jonka voi syödä vaikka saman tien. Sanoin pojalle, että sinulla oli ihan oikea tunne, joulukalenterit on tarkoitettu joulukalentereiksi eikä miksikään karkkipusseiksi. Ilmeisesti sitten joissakin perheissä ei ole enää millään niin mitään väliä.

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia olet jälleen ottanut! ♥
  Unesi olivat häkellyttäviä, oikein jäin miettimään sitä teini-ikäistä ja, että muistat päivämäärät ja yksityiskohdat niin tarkasti. Usein , kun mietin omia uniani, löydän niihin selityksen joistain tapahtuneista asioista.

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sari :) Kiva, kun jaksoit lukea unet, yleensähän toisten unet ei varmaan ole mitään maailman kiinnostavinta luettavaa, mutta minulle tämä blogi toimii vähän sellaisena henk.koht. muistiinpanoina samalla.

  Minuakin ihmetytti unessa se tarkka päivämäärä ja hätkähdyttävä se uni oli minustakin, olen nähnyt vain kerran saman tyyppisen. Mieheni on aika hyvä analysoimaan unia ja hän se usein löytääkin välillä sitten aika itsestäänselvätkin tulkinnat, itselläni näissä unien tulkinnoissa olisi vielä paljon opeteltavaa.

  Luin kerran jonkun psykoterapeutin tekemän kirjan, jossa yksi luku kertoi miehestä, joka näki ihmeellisiä unia ja aika paljon ne unet sitten paljastivat, kun niitä alkoi purkamaan. Voi kun muistaisi kirjan nimen, voisi lukea sen uudestaan.

  VastaaPoista