perjantai 9. lokakuuta 2009

Nemon kanssa Helsingissä

Käytiin tänään poistattamassa leikkaushaavasta tikit, haava oli parantunut hyvin,


Nemo kyllä muisti eläinlääkärin ja ilmeisesti paikka toi epämiellyttäviä muistoja mieleen, kun lääkärillä meni penkkien taakse piiloon ja jossain vaiheessa suuntasi määrätietoisesti kohti ulko-ovea ilmeisesti tuumien, että tähän paikkaan en jää.


Mutta Nemo antoi hoitaa itseään hyvin, sai lievän rauhoituksen ja vähän tokkurassa ja epävarmoin askelin lähdettiin eläinlääkäriasemalta, mutta tosi hiljaa käveltiin takaisin.


Aika hektiseltähän Helsinki näytti, kun niin harvoin siellä nykyään käy ja vähän vaikeaa on sovittaa itseään Helsinkiin, mutta kamera oli mukana ja inspiroivaa oli kuvata muutakin kuin iänikuisia kotiympyröitä. Paljon otin kaikenlaisia kuvia, mutta tässä ensimmäisessä Nemoa Helsingin kaduilla (vaikka kuvista nyt ei voikaan aistia, että missään suurkaupungissa oltaisiin.)

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että Nemo on toipunut! :)
  Kiva oli katsella Helsingin kuvia ja yrittää bongata kuvauspaikkoja.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi toista! On vähän orpo ilme koirulilla. Taitaa katsella kaipaavasti kotiinkin päin yhdessä kuvassa. Kivoja tunnelmakuvia hektisestä Helsingistä!

  VastaaPoista
 3. Hauska sarja!

  Ihanaa, että koira on toipunut. Voimia hänelle!

  VastaaPoista
 4. Sari: Lisäsin vielä yhden kuvan (Nemo kyllä näyttää kuvassa aika orvolta). Kuvasta näkee suurin piirtein näkee missä päin kuljettiin: Punavuoressa ja Fredalla. Tuli vähän kuvattua tyhjemmissä paikoissa, niin ettei ketään tunnistettavia ihmisiä näkyisi kuvissa.

  Oikein hyvää viikonloppua sinnekin :)

  Trina: Kotiapäin Nemo olikin lähdössä. Kun tultiin Helsingin Rautatieasemalle, Nemo oli kohta jo hyppäämässä takaisinpäin menevään junaan. Joko ei pitänyt ihmisvilinästä tai sitten aavisti minne ollaan menossa. Eihän ne lääkäriasemat ihmisillekään niin mieleisiä paikkoja ole. Nemo kuitenkin tietää, että hänen parastaan tässä ajatellaan, eläinlääkärikin sanoi, että on luottavainen koira ja antaa hoitaa itseään, mikä ei ole mikään itsestäänselvyys.

  ElsaIlona: Kiitos :) Parempi mieli on joka tavalla, on kuin olisi saanut aloittaa puhtaalta pöydältä ja Nemostakin on tullut viime päivinä paljon leikkisämpi ja iloisempi.

  VastaaPoista