sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Tuulinen sunnuntai/Windy sundayTänään on tullut oltua paljon ulkona, Nemon kanssa 2 tuntia ja lasten kanssa 3 tuntia.

Olen aina pitänyt haavan lehtien havinasta, ovat kuin heliseviä, pyöriviä kolikoita.

***

I have spent much time outside today, 2 hours with Nemo and 3 hours with my children.

I have always liked how leaves of aspen move in the wind.

4 kommenttia:

 1. Oi kun pääsisikin katselemaan ulos ruskan värejä! Kuumeen takia vietän nyt sisäelämää. Tulisipa pitkä ruska-aika! Haavat ovat ihania puita. Kivasti sanoit haavanlehdistä "heliseviä, pyöriviä kolikoita" :)

  VastaaPoista
 2. Haavanlehdissä on kyllä ihan eri ääni kuin muissa puissa. On hauskaa huomata pelkän kuuloaistin perusteella, milloin metsässä tulee vastaan haapoja.

  VastaaPoista
 3. Kauniita syyskuvia!
  Minullakin meni koko päivä ulkona eilen. Oli ihana päivä!

  VastaaPoista
 4. Trina: Voi miten ikävää, nyt on ollut sitkeää flunssaa liikkeellä, meilläkin esikoisella on paha yskä. Toivottavasti paranet pian ja pääset nauttimaan syksystä myös ulos, lokakuussahan se oikeastaan alkaa varsinainen syksy ja syysmyräkkä, kaunista sekin, kun tuulenpuuskat riisuvat puut paljaiksi lehdistä.

  ElsaIlona: Tuo on totta, haavan lehtien kahina erottuu muiden puiden äänistä selvästi ja ulkonäöltäänkin erottuvat yleensä metsän puista, kasvavat sellaisina korkeina iso rykelminä, ainakin täällä meillä päin. Täytyykin joskus sulkea silmät ja olla hetki metsässä ihan kuuloaistin varassa, ihana rauhallinen ajatus

  Sari: Juuri tällaisina syyspäivinä onkin ihana olla ulkona. Ei tarvitse vielä palella ja voi keskittyä vain nauttimaan ulkoilusta ja kauniista syksystä, toivottavasti säät pysyvätkin tällaisenä.

  VastaaPoista