sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Synttärit

Tyttö oli kutsunut 8 koulukaveriaan ja 6 lopulta pääsi, eli 9 lasta, jos lasketaan omatkin mukaan, vilinää ja vilskettä riitti.

Linnakakkukin onnistui sitten ihan kivasti, mies kakun lopulta kuorrutti ja rakensi, minä annoin lähinnä ohjeita ja tein tornit, tornien syömisestä lopulta suorastaan kilpailtiin.

Tarjolla oli myös sipsejä, kinkkuhyrriä, hunajamelonia, prinssinakki-viinirypälevartaita, mustikkamuffineja, vaahtokarkkeja, irtokarkkeja, ranskalaisia pastilleja, pillimehuja, keltaista jaffaa, pepsiä.

Tyttö sai lahjaksi Littlest Petshoppeja, yhden ison paketin ja 3 pienempää, Hama-helmiä, 2 pussia Gogoja, Koiran elämää-playstation2 pelin, Pingu-elokuvan ja Peppi Pitkätossu-elokuvan, pehmokoiran (dalmatialaisen), hienot sammarit, farkut ja villatakin mummilta ja ukilta. Kaikki lahjat olivat oikein mieleisiä.

Olen antanut lasten mennä mukaan näihin ikäpolven erilaisiin villityksiin, Gogoihin ja Littlest Petshoppeihin, niillä on kuitenkin tärkeä merkitys kaverisuhteissa,

Kaikkein parasta tytön mielestä synttäreissä oli kuitenkin se, että kaverit tulivat kylään.

Olen kyllä oivaltanut puutteeni lastenkutsujen järjestäjänä ja leikittäjänä ja laulattajana ja siksi päätin, että seuraavat isommat synttärit järjestetään HopLopissa tai jossakin.

Niskakipu onneksi hellitti tänä aamuna, niskat olivat kolme päivää aivan jumissa,2 kommenttia:

  1. Hienoja juhlakuvia ja upea kakku! :)

    Synttärit on lapsille iso juttu ja kavereiden saaminen kylään varmasti tuntuu lapsesta tärkeältä. Meillä mentiin myös leluvilinään mukaan jo siinä kolmi-neli vuotiaina. Päiväkotiryhmässä kaikilla tytöillä oli Baby Born nuket, joten sellaiset oli pakko saada. :) Minä ompelin illat pitkät niille sitten vaatteita, jotka olen säästänyt. Hih, olin varmaan itse enemmän innoissani nukeista kuin lapset itse!

    Kivaa viikon alkua!

    VastaaPoista
  2. Nukenvaatteita olikin varmaan kiva tehdä. Kunpa meidänkin tytöt leikkisivät nukeilla ja barbeilla (olisi kiva tehdä ja ostaa kaikenlaista barbihömppää, itse leikin barbeilla lapsena paljon), mutta kumpikaan ei oikein osaa eikä halua niillä leikkiä. Johtuu varmaan siitä, että isoveli on keskimmäisen tytön esikuva ja samoin tarhassa/esikoulussa tyttö on tottunut leikkimään poikien kanssa, kun tarhassa oli niin vähän muita tyttöjä ja esikoulussakin oli ainoa tyttö. Mutta onneksi tykkää edes näitä littlest petshopeista, ovat kuitenkin leimallisesti sellainen tyttöjen juttu.

    VastaaPoista