tiistai 22. syyskuuta 2009

Möötys eli Möö

Nemolla on paljon lempinimiä...


Nemoliini, Nemuliini, Nemoliina, Nemppuli, Nempsis, Nepukka, Nemukka, Nempsukka, Nempukka, Nemuli, Nemsuli, Nemonen, Nemostus, Nemotus, Nebukadnessar, Koiruli, Koiruliini, Koiruliina, Koiruliinus, Hauveli, Hauveliini, Hurtta, Hurttanus, Haisuliini, Höpönassukka, Hömppeli, Mössykkä, Mussukka, Pössykkä, Höpsykkä, Pitkäjalka, Honkkeli ja paljon, paljon muita....


Uusin kutsumanimi on Möötys eli lyhyemmin Möö. Keskimmäinen tyttö taisi keksiä sen ja alkuversio taisi olla vähän ranskalaisittain äännetty Nemööy, josta tuli taas Möötys ja siitä Möö. Keskimmäisen tytön mukaan Nemo kuulemma aina "möömöttää" kuten muutkin vanhat koirat ja monet muut eläimetkin "möömöttävät", sen sijaan nuoret koirat eivät ole "möömöttäviä" ainoastaan vanhat.


Olen vähän huolissani Nemosta, meidän on jo pitempään pitänyt mennä eläinlääkäriin, mutta rahatilanne ei ole antanut myöten, huomenna onneksi Nemo vihdoin pääsee eläinlääkäriin.

4 kommenttia:

 1. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! :)
  Hassua, mutta siskonpoikani on nimennyt mieheni myös Mööksi!
  Toivottavasti koirallanne on kaikki hyvin!

  VastaaPoista
 2. Hauska sattuma :) Mikähän juttu tämä Möö-juttu oikein on, kun lapset sitä viljelevät?

  Nemolla on iso patti hännän alla, tiedä vielä mikä se on, huomenna selviää, mutta oli mikä oli, niin leikata se varmaan täytyy.

  Tuleehan sitä kaikenlaista vaivaa, kun ikääkin on jo kohta melkein 10 vuotta. Muuten on kyllä ihmeen terveenä saanut olla ja eläinlääkärikäynnit on olleet harvassa.

  VastaaPoista
 3. Onpa hän ihana koiruliini! Patit voivat kai olla ihan vaarattomia, niin ainakin tuttavan koiralla oli, toivottavasti niin myös teidän Mööllä.

  VastaaPoista
 4. Hei Trina :) Todennäköisesti patti on tyrä tai adenooma, ovat tyypillisiä tällaisille vanhoille leikkaamattomille uroksille. Olisihan se ollut hyvä leikata Nemo aikoinaan, mutta ei sitten tullut tehtyä sitä. Koiraamme patti ei kuitenkaan tunnu suuresti haittaavan ja on ihan hyväkuntoinen ja pirteä.

  VastaaPoista