keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Kaikenlaisia kiireitä

Keskimmäisen tytön 7-vuotissyntymäpäivät lauantaina ja eräs kuvitus myös pitäisi saada tehtyä tiistaiksi.

En muistanutkaan, että syntymäpäivien järjestäminen ei ole ihan halpaa lystiä, sellaisiin pikkujuttuihin uppoaa yllättävän paljon rahaa. 8 kpl vaaleanpunaisia isoja ilmapallojakin maksoi kaupassa melkein 5 euroa, täytyy käydä vielä uudestaan katsomassa, jos löytäisi jotain halvempia. Toki ne koristeet voisi tehdä itsekin, mutta kun nyt ei vaan ehdi.
4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana toivelista - eikun toteuttamaan!
  Meillä on talvella edessä 12-vuotissynttärit ja juuri kuulin toiveen kahden ystävän yökyläsynttäreistä. Sopii hienosti, säästyy paljolta vaivalta ja hössötykseltä.

  Kivaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Tyttö kirjoitti toivelistansa jo puoli vuotta sitten, täytyy parhaan mukaan pyrkiä toteuttamaan se, tosin ponikakku onkin vaihtunut linnakakkuun ja hyvä niin. En ole ennen tehnytkään tuollaista muotokakkua, täytyy katsoa mitä siitä tulee, pohjakin on kakussa neliönmallinen, on kuitenkin tämä linnakakku simppelimpi kuin se ponikakku.

  Tyttäresi tulevat syntymäpäivät kuulostaa kyllä ihanan rentouttavalta tavalta viettää syntymäpäivät (näin äidin näkökulmasta). Itsekin tykkään, että sellaiset vaatimattomat perhepiirissä vietetyt synttärit ovat melkein mukavimmat, mutta kun lapselle synttärit on kuitenkin niin iso juttu.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sari :) Olen tosi otettu, ensimmäinen haaste, jonka olen saanut :)

  Vastailen paremmalla ajalla, kun olen saanut nämä synttäri ja kuvituskiireet pois jalkojen alta. Onnistuin vielä saamaan niskanikin aivan jumiin ja olen kärvistellyt kipeän niskan kanssa pari päivää.

  VastaaPoista