maanantai 21. syyskuuta 2009

Ihana sunnuntaipäivä/Sunny sunday

Aamulla heräsin jostain syystä jo klo 7, katsoin ulos ja näin, että aurinko oli nousemassa ja taivaalla oli käsittämättömän upea aamurusko, joka kesti vain muutamia minuutteja, kun aurinko oli noussut, värit katosivat.

Aamupäivällä Nemon kanssa ulkona ja oli mitä kaunein aurinkoinen syyspäivä, valo oli kirkasta, taivas sininen ja värit hehkuivat kirkkaina. Etenimme hyvin rauhallisesti, Nemo sai nuuskia ja nuuskutella yllin kyllin.

Tällaisista päivistä saa paljon voimaa.

For some reason I woke up early in the morning, I looked out the window and I saw there was beautiful dawn in the sky. It took only moment and then it disappeared.

Before noon I went outside with my dog. It was beautiful sunny day, it was so bright and sky was blue. we walked very slowly and my dog had lot of time to sniff all kind of smells.

These kind of days give so lot of strength.

2 kommenttia:

 1. Ihania syyskuvia!

  Viimeinen kuva on ihan hellyttävä, jossa ollaan käsikädessä kävelyllä. Jos kuvassa olisin itse lapseni kanssa, haluaisin sen ja tekisin siitä taulun.
  Aamut ovat ihania, liian harvoin tulee oltua ulkona niin aikaisin.

  VastaaPoista
 2. Huomasin, että monessa blogissa oli kuvia viime sunnuntaista. Syyskuun aurinkoiset päivät ovat kyllä ihan omaa luokkaansa.

  Minusta on tullut vähän arka tämän blogiharrastuksen kuvaamaan ihmisiä tai edes omia lapsia, aina yrittää miettiä, että kukaan ulkopuolinen ei olisi vain tunnistettavissa tai joutuisi mihinkään blogiin tahtomattaan. Olin kuitenkin kameran kanssa valmiina ja äiti lapsineen meni niin kivasti siellä kauemana, että en vain voinut olla ottamatta heistäkin kuvaa, näyttivät niin onnellisilta ja olivat niin kaukana, että eivät ole ainakaan kenenkään ulkopuolisen tunnistettavissa.

  VastaaPoista