keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Eilen oli ihan erityisen kaunis valomutta huomaan sen oikeastaan vasta nyt, näistä kuvista.

Taidan tarvita enemmän unta.

It was so beautiful light yesterday, but why I see it now? Maybe I need more sleep.

4 kommenttia:

 1. On, kaunis on valo. Sellainen suomalainen valo.
  Kaunis kuva tuossa alla.Jerusalem on yksi suosikkikaupungeistani, nyt sinne ei vain paase kun rajan toisella puolen olemme. Mutta viela joskus sinne menen kaymaan.

  VastaaPoista
 2. Meinaan aloittaa jokaisen kommentin tänne sanalla "oi". Se on ensimmäinen sana mikä tulee mieleeni kun kuviasi katselen! Aivan ihania valoja olet vanginnut kamerallasi talteen.

  VastaaPoista
 3. On kyllä hieno valo. Kiitos tunnelmapaloista!

  VastaaPoista
 4. Pikkujutut: Minustakin olisi hienoa nähdä Jerusalem, nyt ei näytä realistiselta, mutta ehkä sitten joskus, mies on puhunut, että hän haluaisi mennä katselemaan lintuja Israeliin :) itse voisin puolestani osallistua opastetuille retkille. Sinulla on ainakin realistisemmat mahdollisuudet päästä sinne, toivottavasti toiveesi toteutuu pian.

  Trina: Kiitos, minullakin on sama oi-tunne, kun vierailen useimmissa blogeissa. Toisten ottamat valokuvat vain näyttävät mielenkiintoisemmalta kuin omat.

  ElsaIlona: Kiitos. Minäkin ihastelin valoa jälkeenpäin, sellainen kultainen ja lempeä, mutta jotenkin kuvatessa en sitä niin nähnyt, jos olisin tajunnut, kuinka hieno se oikeasti oli, olisin ottanut enemmän kuvia.

  VastaaPoista