perjantai 4. syyskuuta 2009

Aikarauta

Syyssiivous jatkuu ja tekemistä on edelleen paljon.

Saimme viimeinkin työhuoneeseen kellon seinälle, kello löytyi monta vuotta sitten Lauttasaaresta roskalavalta. Vaihdoimme siihen koneiston (ei maksanut paljon). Hyvin pysyy ajassa.

Ostin myös purkin valkoista maalia ja olen maalannut Ikean puulaatikoita/ puisia lehtikoteloita valkoisiksi, nekin olisivat kaivanneet maalia pintaansa jo kauan sitten.
5 kommenttia:

 1. Onpa seesteinen tunnelma työhuoneessa! Onko taustalla tapetti? Näyttää tosi kivalta! Kello on mahtava löytö!
  Valkoinen maali loppuua aina kesken, kun juuri pääsee vauhtiin! ;)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Höm... se on vain näitä blogimaailmaan laitettuja valittuja paloja, mutta hyvä että edes yksi seinä työhuoneessa on seesteinen :D

  Tapetti on aina tässä huoneessa ollut tuollainen, ei olla tehty sille mitään, tavallaan ihan pidän tuollaisesta pystyraidasta (vaikka tuskin sellaista tapettia itse valitsisin, jos pitäisi tapetoida) antaa aika levollisen ja arvokkaankin vaikutelman.

  Minäkin pidän kellosta kovasti on sellainen vanha teräksinen kunnon kello, ollut varmaan jossain koulussa virastossa tai jossakin.

  Minullakin uhkaa valkoinen maali jo loppua ja maalattavaa olisi vaikka miten paljon. Kivaa puuhaa, ei siinä mitään.

  Hauskaa viikonloppua vain sinnekin.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kävit blogissani! Ja onpas sinulla kauniita valkoisia kuvia täällä. Tykkäilin myös siun kuvituksista kovasti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Suki, nyt vasta huomasin kommenttisi, kun lukaisin vanhoja viestejä. Minäkin tykkään järkkäillä asioita kuten sinäkin ja siksi blogiasi on niin kiva lukea. Ainoa vain, että aina ei nykyään tahdo löytyä aikaa, intoa ja inspistä järjestelyyn, vaikka mitään muuta en toivo, kuin että asiat ja tavarat olisi selkeästi ojennuksessa.

  VastaaPoista
 5. Ja kiva, jos tykkäsit kuvituksistani :)

  VastaaPoista