torstai 27. elokuuta 2009

Pieniä kivoja juttuja

Syksyn läheneminen on saanut taas innostamaan järjestelemään asioita ja karsimaan tavaroita. Keväisin en niinkään suursiivoa, mutta syksyllä kyllä. Järjestettävää löytyy paljon, suurimman haasteen muodostavat kaikenlaiset paperit, valokuvat, kirjat, lehdet, lasten piirustukset ja askartelut, jotka pitäisi saada tiivistettyä mahdollisimman pieneen tilaan ja selkeästi omille paikoilleen.

Aloitin mapittamalla keskimmäisen tytön pikkuaskarteluja/piirustuksia omiin kansioihin. Kaikenlaisia suloisia kivoja pikku juttuja hän onkin tehnyt paljon ja tekee koko ajan, tuon lehmänkin tuosta vain suit sait sukkelaan leikkasi ja liimasi itse alusta loppuun. Aina ei vain kaiken arkitohinan keskellä osaa/muistaa laittaa kaikkia kivoja tehtyjä töitä esille.

Koivukuvan laitoin seinälle.6 kommenttia:

 1. Voi miten hellyttäviä kuvia! Hymy nousee huulille tuosta pienestä turkoosista ötökästä. Taiteellisuus on periytynyt äidiltä tyttärelle! :)

  VastaaPoista
 2. Hei Sari :) Tuo ötökkö saa myös minut aina hyvälle tuulelle, ei tarvitse kuin vilkaista sitä. Esittää petshop-eläintä, joihin tyttöni monien muiden samanikäisten tapaan on hurahtanut.

  Kyllä ne lapset osaakin...

  VastaaPoista
 3. Pieni taiteilija on teilläkin.

  Puuhassa samassa, tosin syynä asiaan on lähestyvä putkiremonti, jossain vaiheessa ensi vuotta mutta kun fyysisesti olemme silloin taas toisaalla, niin nyt aherretaan.

  VastaaPoista
 4. Pikkujutut, joo järjestely jatkuu täälläkin ja tehtävää on vielä paljon, netissäkään ei ole ehtinyt paljon olemaan, mikä on harvinaista minulle.

  VastaaPoista
 5. universal! tääll kreikassa pieni tytto piirsi samanlaisen kruunukuvan väreineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 6. Ninni: Vau, hauska sattuma! :D

  VastaaPoista