tiistai 21. heinäkuuta 2009

Vaatekaappiin täydennystä

Tänään tuli H&Mn paketti, jonka tilasin ennakkotilauksena jo kesällä. Minulla on ollut peruspaidoista pulaa, joten nyt tilasin vain paitoja. Olisihan syysluettelossa kyllä ollut vaikka mitä kivaa.

Kuvat H&M 2009 syyskatalogista.

Tämän paidan tilasin juuri tällaisena petrolinsinisenä (tämän väristä vaatetta en olekaan koskaan aiemmin omistanut).

Ja tämän paidan harmaana ja mustana.
Tämän paidan tilasin vihreänä ja harmaana.Lisäksi tilasin vielä tämän kanervan värisen villatakin. Tämäkin on ihan uusi väri minulle. Tosi kaunis sekin.

Olen tosi tyytyväinen kaikkiin paitoihin ja villatakkiin, ne istuvat hyvin ja ovat juuri sellaisia kuin ajattelinkin. Tunikat olisi saaneet olla ehkä vähän pidempiä.

Lisäksi eilen tuli myös tämä H&Mn sisustusluettelo. En ole kovin innostunut näistä H&Mn sisustusjutuista, mutta jotain kivoja juttuja siellä oli.

Allaolevassa kuvassa olevan torkkupeiton malli on aika kiva ja simppeli, sellaisen voisi itsekin neuloa.

Hapsullinen keittiöpyyhe on aika kiva.


Päiväpeitosta pidän myös.

4 kommenttia:

 1. Minua huuteli tuo alimmainen peitto, osta, osta, osta, heh, en nyt millään raaskinut kuitenkaan ostaa, odottelen alennusmyyntejä, jos vaikka sitten....

  VastaaPoista
 2. Minua ei onneksi mikään noista huudellut ostamaaan. En minäkään raaskisi sitä ostaa tuohon hintaan. Sitäpaitsi ajattelin, että sopisi kuluneen sohvan päälliseksi, ehkä samaan hintaan saisi sohvaan jo uuden päällisen.

  Minulla on onneksi H&M:lla sellainen tili, jota voi lyhentää parikymppiä kuussa. Aika vähän sieltä kuitenkin ostelen, enemmän suosin kirpputoreja.

  VastaaPoista
 3. Nuo H&M:n kotikuvaston tuotteet vähän kiinnostaisi. Mutta eipä niitä Enkkuloissa taida olla saatavilla. Onkohan minkälaista laatua. Kuvat kun saattaa valehdella.

  VastaaPoista
 4. Hei Neiti Nimetön, kiva kun tulit käymään. Itse en ole vielä ensimmäistäkään tuotetta tilannut näistä H&Mn kotikuvastoista, joten tuotteiden laadusta en osaa sanoa mitään. Varmaan samaa mitä H&M yleensäkin, ehkä Ikeaan verrattavissa olevaa. On muutenkin niin uusi juttu, vasta ehkä vuoden verran ollut. Luulisi näitä nyt siellä enkkuloissa (tai ainakin Lontoossa) olevan tai sitten ainakin netin kautta saa.

  Tässä kotimalliston nettisivut.

  http://shop.hm.com/fi/deptstart?dept=HOME&shoptype=S

  VastaaPoista