perjantai 10. heinäkuuta 2009

Sulka


Löysin sulan, vihreän sulan. Yleensä sulat ovat valkeita, ruskeita, harmaita tai mustia, mutta harvemmin vihreitä. Väri oli metallinhohtoinen, aika hieno, kärjessä on lilaa ja sinistä.

Nostin sulan tien vieressä olevalle lankulle ja kuvasin sen. Luultavasti harakan sulka.

Esikoinen palasi kahden päivän leiriltä kotiin, hyvä niin. Koti tuntuu aina niin vajaalta, jos joku on yönkin poissa. Koirammekin on kaikkein onnellisin aina silloin kun ollaan koko perhe (koira mukaanlukien) lähdössä jonnekin ja lauma on kasassa.

4 kommenttia:

 1. Hei! Kiva blogi sinulla :)Kävin katsomassa myös kuvituksiasi, hienoja! Itsekin juuri pohdiskelen että avaisinko toisen blogin kuvituksilleni ja piirustuksilleni. Katsotaan...

  Todella kauniin sulan löysit. Harakat ovat minusta sympaattisia lintuja.

  VastaaPoista
 2. Hyvää lauantai iltaa Mirja,vastavierailulla olen:)
  Ihanan valoisia kuvia täällä!

  VastaaPoista
 3. Hei vaan Paperisydän ja kiitos vastavierailusta. Portfolioblogi on vielä työn alla, vähän into hiipui sen kasaamisen ja bloggaus alkoi kiinnostaa enemmän. Koska en osaa mitään nettisivuja suunnitella enkä sivujenteko-ohjelmiakaan, ainoastaan Photoshopin, valitsin tällainen helpon ja vaivattoman ratkaisun, jonka joten kuten hallitsen. Myös se Flickr voisi olla hyvä töiden esittelyyn.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marika, kiva blogi sinulla ja hyvin osaat Suomea. Olisi kiva itsekin osata viroa. Olen täällä tutustunut yhteen virolaiseen äitiin, jolla on samanikäinen tytär ja hänkin osaa puhua hyvin suomea ja välillä kertoo mitä jokin asia on viroksi. On aina hauskaa vertailla, kun viron kielessä jokin sana voi tarkoittaa suomeksi aivan eri asiaa ja päinvastoin.

  VastaaPoista