sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Kukallinen rullaverho
Olen jo pitkään etsinyt tyttöjen huoneeseen edullista rullaverhoa, joten tämä Oran Katve-rullaverho tuli lähes kuin tilauksesta ja leveyskin oli oikea 170 cm. Verho oli vielä paketissaan ja kiinnittimetkin avaamattomissa pussukoissa. Hintaa oli vaivaiset 4 euroa ja se oli kai pääasiallisin syy miksi ostin tämän.

Mutta en ole kyllä ollenkaan varma tästä, sillä oikeastaan en ole 70-luvun ystävä ollenkaan, vaikka elin lapsuuteni 70-luvulla. Pidän kyllä tämäntyyppisistä kukkakuoseista tyttöjen vaatteissa, mutta sisustuksessa kaikki liian retro ja voimaaskuvioinen hyppii silmille. Ehkä joku trauma 70-luvulta tai jotain.

Saa nyt nähdä miten tämän rullaverhon käy, päätyykö se paikoileen vai ei. Oikeastaan ahdistaa tällaiset ostokset, jotka tulee tehtyä vain siksi, että kun edullisesti saa, vaikka ei ole yhtään varma.

2 kommenttia:

  1. Minusta tämä on ihan superhieno ja hihkuisin innosta, jos löytäisin jotakin tällaista! (Mutta minä en olekaan elänyt 70-lukua, joten voin pitää sen ajan kuoseista ja muodista - kovasti.)

    VastaaPoista
  2. On se minustakin tosi hieno ja leveyskin oli oikea, mutta sitten mallailin verhoa ikkunaan ja huone näytti punaiselta ja se jotenkin ahdisti.

    Tosi monia 70-luvun juttuja on kiva muistella ja ne herättävät nostalgiaa, mutta sisustamisessa minun on jotenkin helpompi sulattaa 70-luvun design uusretrona kuin alkuperäisinä tuotteina.

    Yleisesti ottaen monet 70-luvun kuviot ovat selkeydessään on hienoja ja etenkin pakkauksiin ne sopii. Juuri ihastelin Kootut murut- blogissa vanhaa Flora-rasiaa.

    VastaaPoista